Annonsering

Du är välkommen att annonsera hos oss. I uppbyggnadskedet är annonserna mycket prisvärda. kontakta oss för pris. Ju längre period desto fördelaktigare pris. Ställ en förfrågan till webmaster@patienttorget.se

Sponsorskap

Du kan också bli sponsor till föreningen. Därmed får du Goodwill bland tusentals läsare, och stöder en angelägen verksamhet med virtuell patientförening, stipendier till drabbade och forskning. 

Läs mer om detta Läs mer om sponsorskap här.

Annonsering

1 månad, 3 mån, 6 mån, 1 år.

Top Banner - Leaderboard 980*120 pixlar. Du kommer högst upp på alla sidor.  

Stor Banner mellan artiklar 475x60 pixlar. vänsterspalt, första sidan och de flesta underliggande sidor

Banners 200x160 samt 200x250 pixlar. I  högerspalten (kommer på alla sidor och på smärtforum).

Mailmeddelanden

Vi sänder sparsamt med mail till våra medlemmar, men alla har uppgivit godkännande för olika utskick, så hör av dig vid intresse. Denna tjänst införs juni 2014.

Annan samverkan

Så länge våra annonseringsregler nedan följs kan vi vara kreativa i samarbetet, vi har till exempel distribuera dina enkäter

Annonseringsregler

Antagna den 8 februari 2003. Utvidgade den 1 mars 2014.

1. Annonsering på Webbplatsen skall följa lagar och författningar i Sverige, och i de länder som webbplatsen har verksamhet. Det är annonsörens ansvar att garantera att så sker. Detta inbegriper särskilda regler för läkemedelsannonsering riktad mot läkare och konsumenter.

2. Webbplatsen skall ensam ha rätten att besluta om vilken annonsering som accepteras, och också rätten att avvisa annonser.

3. Annonsering på Webbplatsen innebär på intet sätt att Webbplatsen skall anses ha godkänt eller bedömt de tjänster eller produkter som annonsören saluför.

4. Webbplatsen kommer inte att godkänna annonsering som enligt vårt bedömande utger sig erbjuda överdrivna anspråk på behandlingseffekt. Webbplatsen godkänner inte annonsering för produkter eller tjänster som i sig kan vara hälsovådliga, som tobak eller sprit, inte heller andra typer bidrag eller sponsring från företag som tillverkar sådana produkter.

5. Webbplatsen godkänner inte annonsering för produkter eller tjänster som bedöms olämpliga  eller illegala, inklusive  vapen, skjutvapen, ammunition, fyrverkerier, pornografi eller hasardspel.

6. Annonsmaterial får inte innehålla material som är bedrägligt, vilseledande eller stötande, inklusive material som förtalar eller förlöjligar människor på grund av ålder, etniskt ursprung, hudfärg, religiös övertygelse, kön eller handikapp.

7. Webbplatsen drar en klar skiljelinje mellan annonsering och innehåll, och annonsörer kan inte kräva någon påverkan av innehållet på Webbplatsen. Ordet annons kan läggas till om skiljelinjen inte är klar.

8. Webbplatsens besökare skall klart kunna skilja på vad som är annonsering eller sponsorinformation och vad som är Webbplatsens eget innehåll. Textreklam skall således ej förekomma utan att det tydligt anges att detta är fallet.

9. Webbplatsen skall anstränga sig för att inte bli beroende av enstaka annonsörer.

10. Webbplatsen tillåter inte annonsörer att ställa krav på att annonser skall publiceras i anslutning till speciell artikel.

11. Annonsörer har inte rätt att påverka meta-names eller på andra sätt påverka sökstrategier för besökare.

12. Webbplatsen åtar sig att inom rimliga gränser publicera kritik och synpunkter på Webbplatsens uppfyllande av dessa regler.

13. Om Webbplatsen upptäcker brott mot ovanstående kan annonsen avlägsnas 

Dela med dig! Dela med dig!

Välkommen logga in

Populära artiklar

 

Upptäkt kan bota diabetes 2

Forskare har upptäckt en helt ny signalväg i muskelceller som med god sannolikhet kan användas för att hitta en ny sorts mediciner mot typ 2 diabetes.
Läs mer

 

Dold ryggsjukdom lyfts fram

Personer som lider av inflammatorisk ryggsjukdom har en betydligt större sjukdomsbörda än vad man tidigare trott. Det visar en ny svensk studie.
Läs mer

 

Patenternas makthavare nr 1

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson är patienternas främsta makthavare.
Läs mer

 

Helt ny cancerbehandling

Ett forskarlag från fem svenska universitet har hittat ett helt nytt sätt att behandla cancer.
Läs mer

 

Gilla oss på Facebook

Nya medlemmar

Som medlem får erbjudanden om exempelvis utbildningar, förhandsinformation och nyhetsbrev. Det är gratis och har inga förpliktelser, och du bidrar till att göra patienternas röst hörd!

Vi har nu 30051 medlemmar!
Senaste är:

rfobudhramrodol

MrsMik

rosariocimitiere94

kathireveley24700

loribeale56112503215

finlaymaloney00

vthbrigette0244

chiaix560632926

staceybrim7353745

kassiescoggins76

Nytt och Notiser

 

Mer tid för patienten i England

En ny jämförelse visar att svenska läkare lägger ner dubbelt så mycket av sin arbetsdag på administrativt arbete som sina kolleger i England.
Läs mer

 

Tro på forskningspatient.se

En projektrapport rörande kliniska prövningar framhåller webbplatsen forskningspatient.se som en viktig del för att lösa problemet med att få fram fler patienter till kliniska studier.
Läs mer

 

Lovar snabb cancerbehandling

24 socialdemokrater lovar högst fyra veckors väntan på canceroperation om de vinner valet.
Läs mer

 

Vaccin mot diabetes typ 1?

Flera forskare och företag arbetar just nu för att framställa ett vaccin mot diabetes typ 1. Kan det bli verklighet inom kort?
Läs mer

 

Rehabiliteringsträdgård hjälper

Naturunderstödd rehabilitering i rehabiliteringsträdgård har visat sig vara en bra och stödjande miljö för människor som drabbats av stressrelaterade sjukdomar.
Läs mer

 

Förbättrad klagomålshantering

Regeringen vill tillsätta en utredare som ska se över hanteringen av klagomål mot hälso- och sjukvården. Målet är att göra hanteringen av dessa ärenden enklare, effektivare och mer ändamålsenlig.
Läs mer

 

VÅRT NYHETSBREV (högst 1 g/månad)

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Våra vänner

Vi stöder....

Annonser

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.

Feldenkrais kan hjälpa dig

Övningar du kan göra själv

Moshe Feldenkrais har blivit känd som skapare av en metod som hjälper kroppen att återfå sin fysiologiska förmåga med anpassade övningar. Vi har samlat några övningar som du kan göra för att träna och utvärdera denna fina metod mot smärta, oro och spänning.
Läs mer

Annons

Hitta smärtklinik

Lista över alla smärtenheter

Vi presenterar den första kompletta listan med 244 svenska smärtenheter. Den består av allt i från universitetssjukhusens stora kliniker till små mottagningar.
Läs mer