Känner du igen dig?

Genom att klicka här kan du komma till Britt Bragées hemsida. Den är för dig som lider av sådana tillstånd som utbrändhet, ångest, depression, smärta mm. Du har upplevt stora påfrestningar och lider nu av stress och smärta. Det kan ha varit förhållandena i arbetet eller privat som har utlöst stressen, och du har också varit utsatt för traumatiska händelser, vilket kan vara allt från jobbiga uppväxtförhållanden till trafikolyckor. Du har varit van att alltid klara alla krav du själv och andra ställt på dig, men nu har du fått allt större svårigheter med det. Du har fått kroppsliga och psykiska symtom och det blir allt svårare att klara det vanliga livet. Du behöver hjälp, och kanske har du redan sökt på olika håll utan att få det du behöver.

Det är också en hemsida för dig som arbetar med patienter som har de här besvären. Här kan du hitta kunskaper, metoder och övningar som kan inspirera dig i ditt viktiga arbete!

Självhjälpsbok

Om man av någon anledning inte kan gå i behandling, om man bor på annan ort än Stockholm, eller om man vill utnyttja väntetiden som ibland kan bli lång, då är den här boken något att ta sig an. Den innehåller ett program att följa för att lära sig lyssna av kroppen och stabilisera den när man är spänd och har symtom. Läs mer om boken här.

 

Är du stel i nacken?

Här är en enkel men effektiv övning... Läs mer här i min blogg

Vem jag är

Jag heter Britt W. Bragée och är fil. dr. och leg. sjukgymnast med inriktning mot psykosomatik och psykiatri. Läs mer om mig här.

Kontakt

Om du har synpunkter kan du sända dem till mig på epostadress brittsbok@bragee.se

 

Dela med dig! Dela med dig!

Välkommen logga in

Populära artiklar

 

Upptäkt kan bota diabetes 2

Forskare har upptäckt en helt ny signalväg i muskelceller som med god sannolikhet kan användas för att hitta en ny sorts mediciner mot typ 2 diabetes.
Läs mer

 

Dold ryggsjukdom lyfts fram

Personer som lider av inflammatorisk ryggsjukdom har en betydligt större sjukdomsbörda än vad man tidigare trott. Det visar en ny svensk studie.
Läs mer

 

Patenternas makthavare nr 1

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson är patienternas främsta makthavare.
Läs mer

 

Helt ny cancerbehandling

Ett forskarlag från fem svenska universitet har hittat ett helt nytt sätt att behandla cancer.
Läs mer

 

Gilla oss på Facebook

Nya medlemmar

Som medlem får erbjudanden om exempelvis utbildningar, förhandsinformation och nyhetsbrev. Det är gratis och har inga förpliktelser, och du bidrar till att göra patienternas röst hörd!

Vi har nu 32339 medlemmar!
Senaste är:

kibGoria

brianneuuz704679

SandyPit

wendihildreth74859

rodneymatheson23

ritaLok

joanne09488795513

vanessakohlmeier16

maynardstoddard752

vontindale75407

Nytt och Notiser

 

Mer tid för patienten i England

En ny jämförelse visar att svenska läkare lägger ner dubbelt så mycket av sin arbetsdag på administrativt arbete som sina kolleger i England.
Läs mer

 

Tro på forskningspatient.se

En projektrapport rörande kliniska prövningar framhåller webbplatsen forskningspatient.se som en viktig del för att lösa problemet med att få fram fler patienter till kliniska studier.
Läs mer

 

Lovar snabb cancerbehandling

24 socialdemokrater lovar högst fyra veckors väntan på canceroperation om de vinner valet.
Läs mer

 

Vaccin mot diabetes typ 1?

Flera forskare och företag arbetar just nu för att framställa ett vaccin mot diabetes typ 1. Kan det bli verklighet inom kort?
Läs mer

 

Rehabiliteringsträdgård hjälper

Naturunderstödd rehabilitering i rehabiliteringsträdgård har visat sig vara en bra och stödjande miljö för människor som drabbats av stressrelaterade sjukdomar.
Läs mer

 

Förbättrad klagomålshantering

Regeringen vill tillsätta en utredare som ska se över hanteringen av klagomål mot hälso- och sjukvården. Målet är att göra hanteringen av dessa ärenden enklare, effektivare och mer ändamålsenlig.
Läs mer

 

VÅRT NYHETSBREV (högst 1 g/månad)

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Våra vänner

Vi stöder....

Annonser

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.

Feldenkrais kan hjälpa dig

Övningar du kan göra själv

Moshe Feldenkrais har blivit känd som skapare av en metod som hjälper kroppen att återfå sin fysiologiska förmåga med anpassade övningar. Vi har samlat några övningar som du kan göra för att träna och utvärdera denna fina metod mot smärta, oro och spänning.
Läs mer

Annons

Hitta smärtklinik

Lista över alla smärtenheter

Vi presenterar den första kompletta listan med 244 svenska smärtenheter. Den består av allt i från universitetssjukhusens stora kliniker till små mottagningar.
Läs mer