Kontakt

Tyvärr tillåter inte längre landsting och lagstiftning att vi använder vanlig mail för kommunikation.  Du kan i och för sig maila  helt allmänna meddelanden med epost info@bragee.se, men vi kan inte svara om det finns personliga uppgifter i meddelandet.  

Kliniken ligger på våning 6, hiss 3 i Garnisonen. Vår adress är:

Bragée Kliniker

Karlavägen 100

115 26 STOCKHOLM

 

TELEFON

Tel 08 545 888 75  nu med TeleQ, d.v.s. du får en tid då vi ringer upp. Vi får många hundra samtal i månaden och måste koncentrera oss helt på de patienter som vi har som patienter vid kliniken.  Dessa uppger telefonnummer och personnummer och blir då uppringda på meddelad tid.  Övriga kan lyssna av ett meddelande om verksamheten men vi har inte möjlighet ringa andra än våra egna patienter, vården och de som söker oss för annat än patientärenden. Som patient kan Du lämna meddelande om återbud, men vi ringer endast upp när du tidbokar återuppringning. Vi önskar vi hade resurser att svara alla angelägna patienter från andra delar av landet, eller som ej varit hos oss, men vi har inte de möjligheterna. 

Om du söker  för tv-programmet "arga-doktorn" måste vi meddela att det programmet avslutats, och vi hänvisar till www.svt.se/arga-doktorn för mer information.

 

Fax 08 545 888 71

 

Mina vårdkontakter Du kan också nå oss på mer säkrat sätt över vårdguidens "mina vårdkontakter", men skall då ha personligt konto på vårdguiden.

 

KOMMUNIKATIONER

Det finns mycket goda kommunikationer, tunnelbanan ligger 300 meter från mottagningen (T-Karlaplan), vi har busslinjen 4 inom 50 meter.

Stort offentligt parkeringsgarage med infart Banérgatan 30 och enstaka handikappplatser utanför entrén. Så finns det hyrcyklar inom 100 meter....

 

GODSMOTTAGNING

Vi är anslutna till Coor Godsmottagning i Garnisonen.

Ska du skicka paket till oss skickas det till:

Bragée Kliniker

Coor Gordsmottagning

Banérgatan 30

115 24 STOCKHOLM

 

 

Dela med dig! Dela med dig!

Välkommen logga in

Populära artiklar

 

Upptäkt kan bota diabetes 2

Forskare har upptäckt en helt ny signalväg i muskelceller som med god sannolikhet kan användas för att hitta en ny sorts mediciner mot typ 2 diabetes.
Läs mer

 

Dold ryggsjukdom lyfts fram

Personer som lider av inflammatorisk ryggsjukdom har en betydligt större sjukdomsbörda än vad man tidigare trott. Det visar en ny svensk studie.
Läs mer

 

Patenternas makthavare nr 1

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson är patienternas främsta makthavare.
Läs mer

 

Helt ny cancerbehandling

Ett forskarlag från fem svenska universitet har hittat ett helt nytt sätt att behandla cancer.
Läs mer

 

Gilla oss på Facebook

Nya medlemmar

Som medlem får erbjudanden om exempelvis utbildningar, förhandsinformation och nyhetsbrev. Det är gratis och har inga förpliktelser, och du bidrar till att göra patienternas röst hörd!

Vi har nu 30051 medlemmar!
Senaste är:

rfobudhramrodol

MrsMik

rosariocimitiere94

kathireveley24700

loribeale56112503215

finlaymaloney00

vthbrigette0244

chiaix560632926

staceybrim7353745

kassiescoggins76

Nytt och Notiser

 

Mer tid för patienten i England

En ny jämförelse visar att svenska läkare lägger ner dubbelt så mycket av sin arbetsdag på administrativt arbete som sina kolleger i England.
Läs mer

 

Tro på forskningspatient.se

En projektrapport rörande kliniska prövningar framhåller webbplatsen forskningspatient.se som en viktig del för att lösa problemet med att få fram fler patienter till kliniska studier.
Läs mer

 

Lovar snabb cancerbehandling

24 socialdemokrater lovar högst fyra veckors väntan på canceroperation om de vinner valet.
Läs mer

 

Vaccin mot diabetes typ 1?

Flera forskare och företag arbetar just nu för att framställa ett vaccin mot diabetes typ 1. Kan det bli verklighet inom kort?
Läs mer

 

Rehabiliteringsträdgård hjälper

Naturunderstödd rehabilitering i rehabiliteringsträdgård har visat sig vara en bra och stödjande miljö för människor som drabbats av stressrelaterade sjukdomar.
Läs mer

 

Förbättrad klagomålshantering

Regeringen vill tillsätta en utredare som ska se över hanteringen av klagomål mot hälso- och sjukvården. Målet är att göra hanteringen av dessa ärenden enklare, effektivare och mer ändamålsenlig.
Läs mer

 

VÅRT NYHETSBREV (högst 1 g/månad)

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Våra vänner

Vi stöder....

Annonser

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.

Feldenkrais kan hjälpa dig

Övningar du kan göra själv

Moshe Feldenkrais har blivit känd som skapare av en metod som hjälper kroppen att återfå sin fysiologiska förmåga med anpassade övningar. Vi har samlat några övningar som du kan göra för att träna och utvärdera denna fina metod mot smärta, oro och spänning.
Läs mer

Annons

Hitta smärtklinik

Lista över alla smärtenheter

Vi presenterar den första kompletta listan med 244 svenska smärtenheter. Den består av allt i från universitetssjukhusens stora kliniker till små mottagningar.
Läs mer