Nyopererad i ryggen, och skruv som gått av.

Fråga från HE Kvinna född 1969
Frågan: 
Har haft otroligt ont ca 4 veckor börjat känna misströstan varför det inte blir bättre.Igår kom svaret efter en kontrollröntgen att en av titanskruvarna gått rakt av på mitten.Har haft ont hela tiden vad kommer hända nu kommer jag att få opereras om igen?Har haft ont hela tiden efter op kan något vara skadat nu vad är det värsta som kan hända?Mitt sjukhus har sommarstängt.
Frågesvar: 
I första hand bör du reda ut detta med operatören. Skruvarna är ju till för att hålla vävnaderna på plats. Kanske har det vid detta lag läkt fast. SÅ i första hand bör man ju se att det inte skett rubbningar. Det är osannolikt att man opererar om dig, men det går inte att avgöra på din beskrivning. Om Du haft samma smärta efter operationen som innan operationen kanske läget inte blev så perfekt, om det är en annan typ av smärta, kan det vara läknings-processen. Det värsta som kan hända? Ja, det är kanske en infektion, men det är ju osannolikt. Eller att det inte alls blir bättre, vilket är vanligare. Någon svårare biverkan som förlamning eller så, är närmaste uteslutet. Hoppas allt går bra nu, och ta kontakt med operatören när sjukhuset öppnar igen. Du kan således vara lugn för svårare problem, men det är ju synd att det ännu inte är på väg åt rätt håll.
Frågeområde: 
Nervsmärta från skada ex. diskbråck, operation

Välkommen logga in

Populära artiklar

 

Upptäkt kan bota diabetes 2

Forskare har upptäckt en helt ny signalväg i muskelceller som med god sannolikhet kan användas för att hitta en ny sorts mediciner mot typ 2 diabetes.
Läs mer

 

Dold ryggsjukdom lyfts fram

Personer som lider av inflammatorisk ryggsjukdom har en betydligt större sjukdomsbörda än vad man tidigare trott. Det visar en ny svensk studie.
Läs mer

 

Patenternas makthavare nr 1

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson är patienternas främsta makthavare.
Läs mer

 

Helt ny cancerbehandling

Ett forskarlag från fem svenska universitet har hittat ett helt nytt sätt att behandla cancer.
Läs mer

 

Gilla oss på Facebook

Nya medlemmar

Som medlem får erbjudanden om exempelvis utbildningar, förhandsinformation och nyhetsbrev. Det är gratis och har inga förpliktelser, och du bidrar till att göra patienternas röst hörd!

Vi har nu 26324 medlemmar!
Senaste är:

ebonyferrari717849

MashaLib

ingeborgvillarreal1

jeannehayworth1

yukikoborges482049

melbamiddleton2

ilenehqa1690376576

scotmullins16599961

indirasholl258741

jewelhess769997...

Nytt och Notiser

 

Mer tid för patienten i England

En ny jämförelse visar att svenska läkare lägger ner dubbelt så mycket av sin arbetsdag på administrativt arbete som sina kolleger i England.
Läs mer

 

Tro på forskningspatient.se

En projektrapport rörande kliniska prövningar framhåller webbplatsen forskningspatient.se som en viktig del för att lösa problemet med att få fram fler patienter till kliniska studier.
Läs mer

 

Lovar snabb cancerbehandling

24 socialdemokrater lovar högst fyra veckors väntan på canceroperation om de vinner valet.
Läs mer

 

Vaccin mot diabetes typ 1?

Flera forskare och företag arbetar just nu för att framställa ett vaccin mot diabetes typ 1. Kan det bli verklighet inom kort?
Läs mer

 

Rehabiliteringsträdgård hjälper

Naturunderstödd rehabilitering i rehabiliteringsträdgård har visat sig vara en bra och stödjande miljö för människor som drabbats av stressrelaterade sjukdomar.
Läs mer

 

Förbättrad klagomålshantering

Regeringen vill tillsätta en utredare som ska se över hanteringen av klagomål mot hälso- och sjukvården. Målet är att göra hanteringen av dessa ärenden enklare, effektivare och mer ändamålsenlig.
Läs mer

 

VÅRT NYHETSBREV (högst 1 g/månad)

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Våra vänner

Vi stöder....

Annonser

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.

Feldenkrais kan hjälpa dig

Övningar du kan göra själv

Moshe Feldenkrais har blivit känd som skapare av en metod som hjälper kroppen att återfå sin fysiologiska förmåga med anpassade övningar. Vi har samlat några övningar som du kan göra för att träna och utvärdera denna fina metod mot smärta, oro och spänning.
Läs mer

Annons

Hitta smärtklinik

Lista över alla smärtenheter

Vi presenterar den första kompletta listan med 244 svenska smärtenheter. Den består av allt i från universitetssjukhusens stora kliniker till små mottagningar.
Läs mer